Onze mogelijkheden

Zoekt u de juiste locatie waarbij gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit samenkomen? Wij heten u welkom bij Restaurant Carpe Diem! Wij zijn gelegen in het mooie centrum van Oud Gastel waarbij voldoende (gratis) parkeergelegenheid is.

Feesten & buffetten

Graag een (besloten) feest bij ons vieren, dat is mogelijk! Wij ontvangen u graag met een glaasje cava of een lekker kopje koffie met petit four in ons 4 of 5 uur durende arrangement. Tijdens dit arrangement serveren wij ons drankenarrangement in combinatie met een heerlijk warm koud buffet of 4 gangen menu welke wij met u zullen samenstellen voor deze bijzondere middag/avond.

Condoleances

Als de tijd van afscheid nemen is gekomen, kunt u voor een condoleance bijeenkomst terecht bij Carpe Diem.

Elkaar condoleren, herinneringen ophalen en ongedwongen samenzijn na een dienst in de kerk of uitvaartcentrum. Daar staan wij ook voor. Uit eigen ervaring weten wij dat dit erg prettig is na een moeilijke periode van overlijden tot uitvaart. Bij ons zit er immers geen tijdlimiet aan het verblijf en kunt u samenzijn op de manier die u fijn vind.

Vergaderen

Zoekt u een besloten ruimte voor een zakelijke bijeenkomst? Dan bent u bij Carpe Diem aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruimte waar u ongestoord in alle rust kunt vergaderen. Uiteraard beschikken wij over audiovisuele middelen.

Een ochtend of middag bij ons vergaderen? De huur per dagdeel betreft €200,- (excl. BTW) inclusief beamer, projectiescherm en wifi. Koffie, thee, water is onbeperkt voor €9,50 per persoon. Een overheerlijke lunch erbij? U heeft keuze uit 12 uurtjes vis, vlees of vega voor €16,- per persoon. Liever een aansluitend 3 gangendiner? Dat is ook mogelijk vanaf €44,50 per persoon.  Dit arrangement is beschikbaar vanaf 15 personen.

Wij kunnen geheel naar wens een vergaderarrangement op maat aanbieden. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt dan gelijk de sfeer proeven!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op via info@carpediem-oudgastel.nl en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak samen om een heerlijk kopje koffie te drinken.

Team Carpe Diem